{:es}CARLA Y MARTA MUNTÉ CARRASCO CAMPEONAS DEL MUNDO FEMENINAS 29ER.{:}{:ca}CARLA I MARTA MUNTÉ CARRASCO CAMPIONES DEL MÓN FEMENINES 29ER.{:}

{:es}

Las hermanas Carla y Marta Munté Carrasco, regatistes de Sant Carles de la Ràpita , se han proclamado Campeonas del Mundo en categoría femenina de 29er en Kingston, Ontario, Canadá. El éxito mundial conseguido evidencia la gran progresión que están experimentando estas dos hermanas que, todo y su corta edad, ya acreditan el título de campeonas del mundo femeninas de 29er.A pesar de que inicialmente se encontraron con algunas dificultades por problemas técnicos, supieron superar las adversidades, hasta conseguir la medalla de oro desprendido de 20 pruebas realizadas.

Carla y Marta Munté Carrasco llegaron al Mundial que empezó el 26 de julio y finalizó el 2 de agosto, muy motivadas desprendido de la 2ª posición absoluta y la 1ª femenina en el 29er North American, disputado la semana anterior en el mismo lugar.

Las regatistes de Sant Carles de la Ràpita, han vuelto muy satisfechas por estos grandes resultados y con una gran motivación para continuar mejorando.

{:}{:ca}Les germanes Carla i Marta Munté Carrasco, regatistes de Sant Carles de la Ràpita , s’han proclamat Campiones del Món en categoria femenina de 29er a Kingston, Ontario, Canadà. L’èxit mundial aconseguit evidencia la gran progressió que estan experimentant aquestes dues germanes que, tot i la seva curta edat, ja acrediten el títol de campiones del món femenines de 29er.A pesar que inicialment es van trobar amb algunes dificultats per problemes tècnics, van saber superar les adversitats, fins a aconseguir la medalla d’or desprès de 20 proves realitzades.

Carla i Marta Munté Carrasco van arribar al Mundial que va començar el 26 de juliol i va finalitzar el 2 d’agost, molt motivades desprès de la 2ª posició absoluta i la 1ª femenina en el 29er North American, disputat la setmana anterior en el mateix lloc.

Les regatistes de Sant Carles de la Ràpita, han tornat molt satisfetes per aquests grans resultats i amb una gran motivació per continuar millorant.{:}