12 Jul

Excel·lent cap de setmana per a l’esport rapitenc. Els remers del Club Nàutic La Ràpita Joan Bel i Aaron Cano s’han proclamat a Sevilla campions d’Espanya en doble escull infantil masculí. Una medalla d’or, per tant, que se sumeixi a la medalla de plata que va aconseguir Andreu Ruiz i Sergi Mariano ara fa quinze dies als estatals de Banyoles.de aquesta manera, en les dues sessions dels estatals, d’una banda a Banyoles, amb els juvenils, sèniors i veterans, i l’altra a Sevilla, amb els alevins, infantils i cadets, el Club Nàutic de la Ràpita ha sumat una medalla d’or, una de plata, dos quarts llocs –un d’ells de Marta Mariano, a poques centèssimes de la tercera posició en esquif aleví, i l’altre per a Alba Navarro i Laura Mendoza en doble escull juvenil-, i un lloc a la final B.

A Sevilla han pres part cinc remers, amb quatre embarcacions, i els entrenadors Andreu Castellà i Marc Pascual. La temporada està sent força fructífera per al club, que a la ciutat andalusa ha quedat en setena posició, per davant clubs com l’Amposta i el Tortosa. De fet, feia anys que el Club Nàutic rapitenc no vivia una temporada com l’actual. Aquests són els resultats:

CAMPIONAT ESPANYA JUVENIL, SÈNIORS I VETERANS (22, 23 i 24 de juny) a Banyoles:
Competint amb quatre embarcacions:
Medalla de plata per a Andreu Ruiz i Sergi Mariano en dues sense juvenil
4a posició per a Alba Navarro i Laura Mendoza en doble escull juvenil
12a posició per al doble escull juvenil de Joel Valor i Cassià Fibla
i 7a posició pel quatre amb timoner sènior amb J. Valor, J. M. Rullo, A. Castellà, C. Fibla i el timoner P. Ventura.
El club va quedar 17 posició al medaller amb un total de 66 clubs participants.

CAMPIONAT ESPANYA ALEVÍ, INFANTIL I CADET (8, 9 i 10 de juliol) a Sevilla:
Competint amb quatre embarcacions:
Medalla d’or i Campions d’Espanya per Joan Bel i Aaron Cano en doble escull infantil
4a posició per a Marta Mariano en esquif aleví
I dos quarts de final per a Helena Segarra i Joan Andrés Lopez en esquif.
Per clubs, magnífica 7a posició al medaller amb un total de 64 clubs participants.

MOLTES FELICITATS REMERS!

Leave a comment